HTML

Tomboló

Hírek elemzése, kritikák, cikkek az élet minden területén. Milyen ma Magyarországon élni?

Friss topikok

  • Heron44444 (törölt): Én 2006-ban tettem ilyen tanulmánykörutat a téren, az se volt jobb. Lehet, hogy a mélygarázs hely... (2012.09.17. 19:19) Agymosottak koalíciója és éhségsztrájkja
  • Heron44444 (törölt): Jó az írás, de szerintem ennél általánosabb a probléma. Nem ugyan ez volt fordítva Kertész Imre No... (2012.08.03. 17:42) Gyurta Dániel és a baloldal
  • Noor'ska: Köszönöm megkeresésed, küldtem válaszlevelet. (2012.07.27. 19:08) Egy értelmetlen halál margójára
  • Noor'ska: Igazad van, viszont Pontát senki sem választotta meg kormányfőnek. parlamenti alku révén került a ... (2012.07.16. 16:07) Alkotmányos puccs Romániában
  • Heron44444 (törölt): Röviden két mondattal lehetne összegezni az elmúlt 2 évet: - Orbán Viktorban minimális tisztelet s... (2012.05.30. 16:40) A két év mérlege

Linkblog

2012.03.28. 16:53 Noor'ska

Magyarország nem Nyugat

Magyarország nem Nyugat, mert olyan köztársasági elnöke (bocsánat: elnöke) lehet az országnak, aki teljes bizonyossággal, minden kétséget kizáróan összelopkodta a kisdoktorijához való információkat.

Magyarország nem Nyugat, mert olyan emberek alkották 1992-ben a szakmai bizottságot, akik valamilyen úton-módon kötődtek az alanyhoz (S. P. a MOB elnöke volt 1989 és 2010 között).

Magyarország nem Nyugat, mert a botrány kitörése után a parlamenti többség kiállt az elnök mellett, és nem követelték az eset színtiszta megmagyarázását.

Magyarország nem Nyugat, mert 2 hónap "kemény munka" után a plágiumot vizsgáló SOTE-bizottság arra a megállapításra jutott, hogy S. P. másolt, de nem plagizált.

Magyarország nem Nyugat, mert olyan személy is tagja lehetett a bizottságnak, akit ez év februárjában neveztek ki a MOB alelnöki pozíciójába, azaz egy hónappal a skandalum kirobbanása után.

Magyarország nem Nyugat, mert olyan intézményt jelölnek meg a felelősnek, amely már jó ideje nem létezik. Természetesen S. P. nem hibás azért, mert lopott, hiszen nem figyelmeztették arra, hogy ez nem szabályos (figyelem, bolti szarkák: új módszerek a magyarázkodásra a fakabátok előtt!)

Magyarország nem Nyugat, mert a kormánypártok, "félreértelmezve" a konklúziót, politikai támadásnak tudták be a plágium nyilvánosságra kerülését.

Magyarország nem Nyugat, mert S. P. ily nyilvánvaló hazugságok, politikai nyomás, egy neves egyetem befeketítése után sem hajlandó lemondani. Tavaly a német honvédelmi miniszter lemondott.

Magyarország nem Nyugat, mert az úgynevezett tudós értelmiség szó nélkül lefekszik az olcsó politikai akarat előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz plágium schmitt pál


A bejegyzés trackback címe:

https://sejobbsebal.blog.hu/api/trackback/id/tr454346114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása